Aktuelle saker

Aktuelt

Ladestasjon for el-biler på plass på Sanngrund

Med økende antall el-biler på vegen, er vi veldig fornøyde med å kunne tilby en lett tilgjengelig ladestasjon på Sanngrund. Vi vet vi har mange besøkende som vil ha glede av dette nye tilbudet. I tillegg er det stor gjennomgangstrafikk nær oss, hvor vi tror mange vil ha god nytte av lademuligheten. Det er Fortum Charge & Drive som er installert, og ladestasjonen kan benyttes av alle. Mer teknisk informasjon se map.chargedrive.com >>>

Ta en tur innom kafeteriaen mens bilen lader, så stiller du også med fornyet energi til resten av kjøreturen!
Se sanngrund.no/servering >>>

Sanngrund er Green Key miljøsertifisert

Green Key miljøsertifisering er et synlig bevis på at Sanngrund tar ansvar for miljøet. Kriteriene er mange - alt fra energi, vask, avfallshåndtering og informasjonsarbeid til å være en ansvarlig arbeidsgiver.

Les mer om Green Key miljøsertifiseringen her >>>

Vi ble kåret til årets bedrift 2016 i Glåmdalsregionen!

Juryens begrunnelse:
"Årets bedrift etablerte sin virksomhet i 1972 og dagens eiere er 3. generasjons drivere og overtok selskapet i 1996. Selskapet har kontinuerlig gjort betydelig utbygginger og oppgraderinger av sitt anlegg og samtidig økt omsetning og levert kvalitet på alle områder. Det er også oppnådd gode økonomiske resultater i et marked preget av sterk konkurranse. Opprinnelig virksomhet var kun kafedrift. I dag har selskapet i tillegg et overnattingstilbud med over 160 sengeplasser utleie av selskapslokaler, kurs og konferansetilbud og en omfattende cateringvirksomhet. Årets bedrift prioriterer kvalitet i alle sine leveranser, et godt arbeidsmiljø og utvikling av engasjerte og serviceinnstilte medarbeidere."

Arne, daglig leder, takket på vegne av bedriften og uttalte til Glåmdalen: "Vi er ikke utlærte på noen måte, men vi er på rett vei, og det er moro å oppleve at vi har gjester fra hele Europa som booker seg inn hos oss".

Mer plass, lys og luft!

I løpet av sommeren er kafeen og terrassen ferdig utbygget! Kafeen har store vinduer ut mot Glomma, så om utsikten har vært fin tidligere, er den fantastisk nå - gjennom alle årstider! Utendørs kan du nyte mat og drikke på en romslig og lun terrasse - om været er godt. Med nye plante-og blomsterbed, krukker og belysning er også området rundt kafe/terrassen blitt vakkert og moderne.

Les mer om det nye geoenergianlegget i artikkelen under.

Besøk oss gjerne, vi tror du vil bli gledelig overrasket!

Bygger ut kafeteriaen med 60 plasser

Vi på Sanngrund gleder oss til vi kan invitere dere til utvidet kafeteria. Vi er midt i byggeprosessen når dette skrives, men innen juni skal utvidet spiseområde, kjøkken/kontorer og teknisk rom stå ferdig.

Med flott takhøyde og store vinduer ut mot Glomma, vil den nye delen av kafeteriaen bli fantastisk. Beliggenheten har vi alltid vært stolte av - de nye lokalene vil gjøre stedet mer moderne og attraktivt.

Vi har også benyttet muligheten til å bli mer miljøvennlige i driften, ved å bore etter varme i bakken. Bergvarme, som er en form for geoenergi, krever et moderne geoenergianlegg, som i seg selv er driftssikkert og tar svært liten plass. Oppvarmings- og kjøle-kostnadene våre blir redusert, og den fornybare energien bergvarme representerer er et godt miljøvennlig alternativ.

Velkommen til en titt rundt bygget nå - og til en reåpning i juni, når lokalene er klare!

Handicap-vennlig hytte til leie!

Hytte O stue Hytte O er en flott høystandard hytte. Den er romslig og bygget med lett adkomst og planløsning tilpasset rullestolbrukere. Den har fasiliteter som varme i gulv, dusj/toalett, velutstyrt kjøkken og hems.
Les mer om Hytte O og sjekk hvilke tidsrom den er ledig >>