BOOK HYTTE HER


ÅPNINGSTIDER

Man - fre 09 - 20

Lørdag 10 - 20

Søndag 10 - 20

Resepsjon åpen alle dager 09-21
Vi tar ikke bordreservasjoner på røde dager, og på søndager etter kl. 14

 

VELKOMMEN TIL OSS

Vi på Sanngrund tilbyr, med hånden på hjertet, våre gjester mat laget av de beste råvarer. Vi bruker for eksempel ferske grønnsaker, håndskrellede poteter fra nabogården, hjemmelagde sauser og rørte tyttebær. Familiebedriften har gjennom 50 år drevet etter viktige prinsipper som inkluderer personlig engasjement for både maten, og menneskene vi har ansvaret for. Dette gjenspeiler seg i hva vi serverer deg, enten i kafeteriaen eller som cateringkunde.

Som overnattingsgjest hos oss blir du tatt varmt imot. Vi har campinghytter i forskjellig standard. Enten du trenger et sted for en enkel overnatting i forbindelse med jobb, eller ferie for deg og familien. Flere av våre hytter har en fantastisk beliggenhet langs Glomma. I resepsjonen står vi klare til å ønske deg velkommen!

Hjerte
sanngrund hjem

SANNGRUND HJEM

Dette er et spennende konsept vi startet med for noen år siden, og som vi føler har blitt tatt veldig godt imot. 

Vi opplever stadig at kunder som kommer innom går målretta til Sanngrund Hjem-skapet og finner en pose med biffgryte. I kassa forteller de at de vil ha en god og lettvint middag. I tillegg til Sanngrunds biffgryte finner du våre hjemmelagde sauser, fiskesuppe, kyllinggryte og mye annet godt.

Vi har også hjemmebakte kaker og våre populære makroner i fryseskap, som enkelt kan kjøpes og tas med hjem. Perfekt til kaffebesøket eller som vertinnegave.

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Interiør

 

INTERIØRAVDELING

Ta gjerne en tur innom vår interiøravdeling, her er det er mye fint å titte på. Vi har interiør, klær, vesker og smykker. Det er gode muligheter for å finne noe fint du ønsker å kjøpe med deg hjem, eller kanskje du finner den perfekte gaven. 

Vi fører merker som: Depeche, Secrets By B, Rosemunde, 7 Days, Isay, IBC Collection, Finn Møller, Artwood, Lene Bjerre, Uyuni, Mr Plant, Holmen og Ty. 

NYTTIG Å VITE

 FINN OSS

Langs E16 mellom Kongsvinger og Oslo. 35 min fra Gardermoen

 WIFI

Gratis internett på hele området

PARKERING

Stor, gratis parkeringsplass

LEKEPLASS

Lekeplass for de minste med sklie, i umiddelbar nærhet til kafeteriaen

LADESTASJON

 Ladestasjon for elbil. Stasjonen er drevet av Recharge

DIESEL

Dieselstasjon fra Elstad

AKTIVITETER

Flere sommeraktiviteter, som volleyball, bordtennis, frisbee, båtutleie og bading

TILGJENGELIGHET

Lett ferdsel for personer med funksjonsnedsettelser. Både hovedinngang og kafeteria er uten trinn. Eget HC-toalett i kafeteria og i servicebygg

Vi er stolte av å være miljøsertifisert gjennom Green Key