PERSONVERNERKLÆRING

 

Cookies

Vi bruker cookies/informasjonskapsler på vår nettside. Disse administreres av Bookvisit/Citybreak WebX CMS.

 

Personvern

Ditt personvern er viktig for oss. Nedenfor forklarer vi hvordan vi behandler dine personopplysninger, enten det er kontaktopplysninger du oppgir i kontaktskjema eller gjennom vår onlinebooking. Sanngrund AS er ansvarlig for behandlingen av opplysninger som kan knyttes til deg som privatperson. Behandlingsansvarlig hos oss er daglig leder, Arne Udnesseter ([email protected]).

Det er frivillig å avgi personopplysninger til oss, og du har ingen plikt til å oppgi personopplysninger. Skal vi kunne håndtere deg som kunde eller bruker av våre tjenester, har vi allikevel behov for å innhente og lagre visse opplysninger om deg. Dette gjelder for bestillinger; både catering, overnatting og ved selskaper/andre bookinger i kafeteriaen. 

 

Hvordan lagres dine personopplysninger hos oss?

Dersom det opprettes en bestilling, enten fra vårt kontaktskjema eller onlinebooking blir du oppført i vårt kunderegister i Visbook. Personopplysninger sendt inn gjennom kontaktskjema sendes til oss på e-post. Dersom henvendelsen blir til en bestilling av noe slag vil du bli registrert i vårt kunderegister i Visbook. Dine personopplysninger vil da ligge der. Vi sender for tiden ikke ut noen form for nyhetsbrev, kampanjer eller lignende til kunder i vårt kunderegister. Det du vil motta fra oss vil til enhver tid gjelde bestemte bestillinger eller bookinger.  

 

Ønsker du å bli slettet? 

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg.

Du kan lese mer om innholdet i dine rettigheter på Datatilsynets nettside:

www.datatilsynet.no

Dersom du ønsker dine personopplysninger slettet ber vi deg ta kontakt. 

 

Kontaktinformasjon

Bedriftsnavn: Sanngrund AS

Adresse: Oslovegen 910, 2100 Skarnes

Org. nr.: 977 040 515

Navn på behandlingsansvarlig: Arne Udnesseter

E-post: [email protected]