CATERING

Vi tilbyr catering til små og store anledninger. Vår cateringmeny finner du nedenfor. Vår cateringavdeling produserer mat mandag - lørdag. Du kan hente mat på enkelte søndager i forbindelse med konfirmasjoner,  etter avtale med kjøkkenet. 

Minimumsbestilling på vår meny er 10 personer. Vi har begrenset kapasitet så det er lurt å bestille i god tid. Vi leverer ingen catering i høytider/helligdager, perioden 1.juli til midten av august og 22.desember til begynnelsen av januar. 

 

 

CATERINGMENY

 

Cateringmeny 2024 her 

Hjerte
Makroner

SANNGRUND HJEM

La oss hjelpe deg med middagen! Perfekt til mindre middagsselskap eller som en rask middag når dere er fremme på hytta for helgen. Sanngrund Hjem er et spennende konsept vi startet med for noen år siden, og som vi føler har blitt tatt veldig godt imot. 

Vi opplever stadig at kunder som kommer innom går målretta til Sanngrund Hjem-skapet og finner en pose med biffgryte. I kassa forteller de at de vil ha en god og lettvint middag. I tillegg til Sanngrunds biffgryte har vi våre hjemmelagde sauser, fiskesuppe, kyllinggryte og mye annet godt.

Vi har også hjemmebakte kaker og våre populære makroner i fryseskap, som enkelt kan kjøpes og tas med hjem. Perfekt til kaffebesøket eller som vertinnegave.

Vilkår og betingelser