KAFETERIA

I hyggelige omgivelser kan du nyte en god kopp kaffe med hjemmelaget eplekake toppet med vaniljeis, mens du ser utover Glomma. Ønsker du middag? Menyen vår inneholder noe for enhver smak, enten du vil ha fisk, kjøtt eller kanskje en skikkelig burger? En klassiker på menyen vår er kjøttkaker med brun saus, ordentlig norsk husmannskost, og vet du hva? Vi produserer kjøttkakene våre selv. Vi er veldig stolt av at vår ovnsbakte ørret er vår mest solgte rett, med over 17 000 solgte i 2022. Vi tilbyr med hånden på hjertet, våre gjester mat laget av de beste råvarer. Vi bruker for eksempel ferske grønnsaker, rørte tyttebær av høy kvalitet, vi lager sausene våre fra bunnen av, og vi håndskreller potetene selv.

SE VÅR MIDDAGSMENY HER

Forbehold om endringer og utsolgt. 

 

Hjerte
Lunsj

 

LUNSJ

Vi serverer en lekker lunsjbuffet med kalde og varme retter mandag til fredag kl. 10.00-12.30. 

Vi serverer lunsjretter frem til kl. 14, og søndag til kl. 12. Velg blant flere retter på vår meny. Vår kjente "sjåførrett", med speilegg, bacon, karbonade og stekte poteter, er en populær lunsj. 

Varme smørbrød og annet påsmurt serveres hele dagen. 

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Ørret

 

 

MIDDAG

Fra kl. 12 serverer vi middag. 

Vi serverer et variert utvalg av middag, noe for enhver smak. Se meny over. 

En rikholdig salatbuffet er inkludert til mange av våre middager. En kaffekopp er også inkludert etter middagen. 

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Karamellpudding

KAKER, DESSERT OG IS

Det er vel alltid plass til dessert? I kakedisken finner du vår hjemmelagde karamellpudding og en deilig hvit sjokoladepannacotta. Ønsker du en kakebit til kaffen kan vi friste med våre hjemmelagde kaker; firkløverkake, suksessterte, sjokolademoussekake, ostekake og varm eplekake med is, for å nevne noe. Vær oppmerksom på at utvalget kan variere. 

Blomst

GRUPPE OG KONFERANSE

Legg konferansen din til et av våre lokaler, med vårt selskapslokale og konferanserom finner vi noe som passer din gruppe. Sammen setter vi opp en meny tilpasset ditt opplegg. Vår lunsjbuffet kan være et godt avbrekk og våre hyggelige omgivelser er med på å lage en fin ramme for din konferanse.

Vi opplever å være et populært stoppested for bussgrupper på vei til og fra "harryhandel" i Charlottenberg. Store og små lag og foreninger kommer til oss år etter år.

Ønsker du å benytte oss i en av disse sammenhengende, ta kontakt for mer informasjon. 

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Minnesamvær

MINNESAMVÆR

Vi på Sanngrund har lang erfaring med minnesamvær, og vet akkurat hvordan vi skal skape en trygg og verdig ramme rundt et slikt arrangement. Vi sørger for oppdekking og servering av snitter og kaker. Hele arrangementet foregår stillferdig og diskret i selskapslokalet eller konferanserommet, adskilt fra kafeteriaen. 

Ta kontakt for tilbud og mer informasjon.

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Gavekort

 

GAVEKORT

Hva gir du i gave til de som ”har alt”? Jo, gavekort fra Sanngrund! Kortet kan også benyttes i interiøravdelingen og på overnatting. Du velger beløp selv. 

Gavekortene kan kun kjøpes fysisk hos oss, men det kan avtales sending pr post mot et tillegg. Ta kontakt.