KONTAKT / OM OSS

Familiebedriften Sanngrund har gjennom 50 år servert og huset gjester langs Glomma. Audni og Roger Ferger, som startet opp i 1972, har gitt stafettpinnen videre til Betty og Arne Udnesseter og Beate og Freddy Ferger.

Vi er fortsatt stolte av produktet vi leverer etter alle dissene årene, og vi er enormt takknemlige for alle våre trofaste kunder. Både våre stamgjester, firmaer og lag/foreninger, og ikke minst du som er på farten og stopper innom oss for et besøk.

POST- OG BESØKSADRESSE:

Sanngrund AS

Oslovegen 910

2100 Skarnes

Telefon: 62 96 46 60

E-post: booking @ sanngrund.no / post @ sanngrund.no

Vi har kontortid mandag-fredag kl. 09-16. 

Henvendelser om bestillinger og bookinger, og endring/avbestilling av disse, kan kun besvares i kontortid på telefon, og ellers på e-post.

KONTAKT LEDERGRUPPA: 

Daglig leder Arne Udnesseter - [email protected]

Betty Udnesseter - [email protected]

Kjøkkensjef Freddy Ferger - [email protected]

Beate Ferger - [email protected]

FINN OSS

Fra Oslo:
Følg skilt til Trondheim - E6 mot Kløfta. Ved Kløfta ta av mot Kongsvinger (E16). Kjør Kongsvingervegen (E16) i  28 km. Sanngrund ligger da på høyre side. 

Fra Kongsvinger:
Kjør E16 mot Skarnes. Fortsett på E16 forbi Skarnes. Fra rundkjøring på Skarnes til Sanngrund er det 9 km. Sanngrund ligger da på venstre side.

Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Kart
Sanngrund Skarnes Servering Overnatting Ledergruppen

 

 

HVEM ER VI?

Siden 2002 har denne kvartetten vært ansvarlige for Sanngrund. Fra venstre: Freddy og Beate Ferger, Arne og Betty Udnesseter. Sammen med over 60 medarbeidere på lønningslista driver vi Sanngrund. 

HISTORIEN OM SANNGRUND

Vi har allerede rukket å bli 50 år! I 2022 feiret vi jubileum. 

"I 40 år har gjester kommet til Sanngrund for å spise middag, drikke kaffe i kafeen eller overnatte på campingplassen. Titusener av mennesker har besøkt stedet, svært mange av dem kommer igjen gang etter gang. På Sanngrund trives kundene. .."

Slik starter fortellingen om Sanngrund.  Ønsker du å lese hele historien slik den ble fortalt i forbindelse med 40-årsjubileet i 2012?

Se vårt jubileumshefte her