AKTIVITETER

Sanngrund ligger i Innlandet (gamle Hedmark) helt på grensen til Akershus. Vi inviterer deg derfor til å utforske både hva Kongsvingerregionen og Akershus har å tilby av aktiviteter for små og store.

Utforsk Kongsvingerregionen her 

Utforsk Greater Oslo her 

Se aktivitetskalender hos Visit Øst-Norge her 

Også her hos oss har vi et variert tilbud til våre gjester, da spesielt sommerhalvåret. Har du spørsmål og ønsker tips, bare spør oss!

Brygge
Sanngrund Servering Overnatting Camping Skarnes Brygge Båt
Sanngrund Servering Overnatting Skarnes Volleyball
Sklie
Tråbåt kylling
Sanngrund Servering Overnatting Skarnes Lekeplass

BÅTUTLEIE

Glomma flyter stille forbi og inviterer til båttur både med og uten fiskestang. Vi har motorbåt og tråbåter du kan leie, om du og familien vil utforske omgivelsene på vannet.

BADEPLASS MED VANNSKLIE

Den lille badeplassen med sandstrand, trampoline og sklie innbyr til lek og moro i vannet.

BORDTENNIS

Spør du i resepsjonen får du leie racketer og ball. Bordtennisbordet er utendørs og tilgjengelig for alle som vil ta en match.

KANO OG KAJAKK

Lite er så fredelig som å ferdes på vannet i en kano eller kajakk. Lei en hos oss og nyt naturen sett fra «vannskorpa».

LEKEPLASS

Det er mye gøy å finne på for lekelystne unger på besøk – hoppe, kravle, klatre, skli … Lekeplassen ligger tett og oversiktlig inntil kafeteriaen.

SYKKEL 

Ta en kort eller lang sykkeltur – rolig eller rask! Vi har sykkelutleie og turforslag ligger på ut.no. Disse turene er også fine til fots. Spør oss! 

FOTBALL

Få med deg familie, venner og en ball. Fotballbanen er grønn og fin og åpen for alle som vil leke seg på gressmatta. Obs: Fotballbanen er på motsatt side av hovedveien for campingen, vi krever derfor følge med en voksen. 

FRISBEEGOLF

Vi har frisbee til utlån og frisbeegolfkurv. Obs: Frisbeegolfkurven er på motsatt side av hovedveien for campingen, vi krever derfor følge med en voksen. Frisbee kan ellers brukes rundt på området. 

QUIZLØYPE

I sommer kan barna prøve seg på quizløype rundt på campingen! Elgen Sannis har laget en løype med quizspørsmål (egner seg best for barn 5 - 12 år). Barna får utlevert svarark og kart i resepsjonen.